مقالاتمنابع عطر سازی

منابع عطر سازی

گياهان بعنوان منابع روغن‌های اساسی و ترکیبات معطر عمده بشمار می‌آیند. گياهان این ترکیبات را بخاطر محافظت از حيوانات گياه خوار و همچنين جذب حشرات گرده افشان توليد می‌کنند. منابع گیاهی -1 گلها: بزرگترین منبع مواد معطر می‌باشند که شامل گل‌های سرخ، مریم، ميخك، یاس و ابریشم هستند. -2 برگها: برگهای نعناع هندی، بنفشه، رزماری، مرکبات، گوجه فرنگی و علف خشك. -3 ریشه و ساقه‌های زیرزمينی، ریشه درخت جوز و زنجبيل. -4 دانه‌ها: دانه‌های گشنيز، زیره، کاکائو، هل و بادیان. -5 ميوه‌ها: میوه‌های تمشك، توت فرنگی، سيب، مرکبات، وانيل، فلفل شيرین. -6 روغن چوب: چوب درختان سرو، عرعر، کاج و صنوبر. -7 پوست درختان: درخت نعناع. -8 رزین (صمغ): رزین بوته آندر، بلسان (درخت گل حنا)، کاج و صنوبر. منابع حيوانی -1 مشك: از کیسه آهوی آسيایی گرفته می‌شود که مشك سنتزی (مصنوعی) به علت اقتصادی بودن جایگزین مشك طبيعی شده است. -2 کاستوریوم: که از کیسه سگ آبی آمریكای شمالی بدست می‌آید. -3 عنبر سائل: ماده چربی مانندی که از نهنگ عنبر بدست می‌آید. -4 عسل: که از کندوی زنبور عسل بدست می‌آید. منابع مصنوعی مواد معطر ساختگی ترکیبات ارگانيكی می‌باشد که از فرآورده‌های نفتی و یا رزین درخت کاج حاصل می‌گردد مانند کومالين و لينالول.
11,004تعداد نمایش:
1396/05/10تاریخ: